U martu nagrada “NAJ menadžerke u Crnoj Gori”

Piše: Objavljeno: 21/02/2024
featured image

Foto: UPCG

Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG), u partnerstvu sa Skupštinom Glavnog grada Podgorice, organizovaće u toku marta konferenciju na kojoj će biti održana svečana dodjela godišnjih nagrada UPCG “NAJ menadžerke u Crnoj Gori” za 2023. godinu, dogovoreno je na sastanku predsjednika UPCG Slobodana Mikavice sa predsjednicom Skupštine Glavnog grada Jelenom Borovinić Bojović.

Kako se navodi u zajedničkom saoštenju, ovim činom, učesnici sastanka potvrdili su spremnost za jačanje saradnje javnog i privatnog sektora u oblasti ekonomskog osnaživanja žena i rodne ravnopravnosti, a time i pružanja dodatne, institucionalne podrške aktivnostima promocije ženskog liderstva i značaja većeg učešća žena na pozicijama upravljanja i rukovođenja.

Sastanak održan na inicijativu UPCG u nastavku je obilježila diskusija tokom koje su razmijenjene informacije, mišljenja i sugestije o nizu aktuelnih tema, naročito iz ugla unapređenja privrednog ambijenta, poslovanja privrednih subjekata i drugih važnih pitanja u nadležnosti Skupštine Glavnog grada i s njom povezanih službi.

Uz zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom, Mikavica je istakao da će UPCG i u narednom periodu, kroz otvoren i konstruktivan partnerski dijalog, pružiti snažan doprinos konkretizaciji dogovorenih i svih budućih zajedničkih aktivnosti.

Kako je saopšteno, najavio je dalji angažman i punu posvećenost Unije za rješenja koja vode održivom poslovanju i daljem razvoju preduzetništva, otvaranju novih radnih mjesta i ukupnom ekonomsko-socijalnom napretku građana Podgorice i Glavnog grada.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content