TO Budva uložila preko 65.000 eura u uređenje biroa

Piše: Objavljeno: 28/07/2022
featured image

U cilju unapređenja kvaliteta pružanja usluga u turističko-informativnim biroima na budvanskoj rivijeri, kao i poboljšanja uslova za rad zaposlenih, Turistička organizacija opštine Budve je u prvih šest mjeseci 2022. godine uložila preko 65.000 eura u opremanje, održavanje i uređenje biroa.

Pružanje svih potrebnih informacija turistima i posjetiocima u cilju njihovog ugodnijeg i ljepšeg boravka na budvanskoj rivijeri, organizovano je kroz postojanje i djelovanje turističko-informativnih biroa i jedan je od najvažnijijih zadataka Turističke organizacije opštine Budva.

,,Vodeći se time, ove godine su Finansijskim planom TO Budve za tekuću godinu opredijeljena značajna sredstva kako bi se informativna djelatnost biroa u Budvi podigla na najviši mogući nivo”, saopšteno je iz TO Budva.

Foto: TO Budva

Ističu da je tokom prvih šest mjeseci 2022. godine, Turistička organizacija opštine Budva obnovila je i uredila enterijer i eksterijer skoro svih biroa, realizovane su nabavke potrebne opreme, mobilijara, tendi, video nadzora, uniformi za zaposlene, realizovani su određeni građevinski radovi u okolini biroa, bravarski, elektro i stolarski radovi, rekonstruisana je signalizacija, obnovljen je i uljepšan spoljašnji izgled biroa i otvoren je novi turističko-informativni biro „Dukley marina“.

Zahvaljujući lijepoj i konstruktivnoj saradnji sa mjesnim zajednicama Jaz, Buljarica i Babin do, otvoreni su i biroi na novim lokacijama u ovim mjestima.

U ovom periodu, informativna djelatnost se obavlja na 17 biroa duž rivijere – na devet lokacija u Budvi, na Jazu, u Bečićima, Rafailovićima, Pržnu, Svetom Stefanu, na dvije lokacije u Petrovcu i u Buljarici. Radno vrijeme svih biroa je od 08.00h do 21.00h, izuzev biroa „Dukley marina“ čije je radno vrijeme do 20.00h, svakog dana.

,, U nastavku godine u planu je ulaganje dodatnih sredstava u ovu djelatnost, a sve u cilju unapređenja kvaliteta usluge i kompletnog turističkog proizvoda”, zaključuju u saopštenju.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content