Sajam ženskog preduzetništva od 29.februara -2.marta u Mall of Montenegro

Piše: Objavljeno: 28/02/2024
featured image

Foto: Preduzetnica.me

Udruženje preduzetnica Crne Gore organizuje Sajam ženskog preduzetništva  29. februara, 1 i 2. marta 2024. godine, u Mall of Montenegro. To je tradicionala aktivnost koju Udruženje organizuje od 2011. godine.

Svečano otvaranje Sajma ženskog preduzetništva biće 29. februara u 9:30h. Sajam je u duhu petnaestogodišnjeg rada i postojanja Udruženja preduzetnica Crne Gore.

Svrha ovog sajma jeste da žene prezentuju svoje stvaralaštvo i ono čime se bave, promovišu svoje proizvode i usluge tri dana podgoričkom tržištu i građanima Podgorice. Učešće žena u kreiranju poslovnog okruženja i razvoju privrede je od velikog značaja. U tom smislu, ženska intuicija, visprenost i znanje, vrijednosti su koje su neophodne za razvoj crnogorskog društva.

Ovogodišnji sajam je sa naglaskom na cjelokupno preduzetništvo, uključene su sve industrije kao i kreativci koji rade i stvaraju u Crnoj Gori.

Sajam traje 3 dana od 29. februara, 1 i 2. marta 2024. godine, svakog dana od 08h do 22h”, navodi se u saopštenju Udruženja preduzetnica Crne Gore.

Foto: Preduzetnica.me

Sajam organizuje Udruženje preduzetnica Crne Gore u saradnji sa Mall of Montenegro.

Za sve dodatne informacije možete pozvati na broj telefona +382 69 89 44 44.

Podsjetimo, Udruženje preduzetnica Crne Gore je nastalo kroz projekat ,,Zapadni Balkan“ i uz podršku Zanatsko – preduzetničke komore Crne Gore. Uspješne preduzetnice, njih 11, trećeg marta 2009. godine su odlučile da osnuju udruženje.

Neformalna balkanska mreža žena je predložila ideju 2008. godine, parterima iz Njemačke, Zanatskoj komori Koblenz i Organizaciji njemačke privrede SEQA. Projekat finansira njemačko Savezno ministarstvo za međunarodnu saradnju i razvoj BMZ. Od ovog ministarstva i danas imamo podršku i realizujemo projekat „Preduzetnice Zapadnog Balkana i Ukrajine“.

Foto: Preduzetnica.me/arhiva

Udruženje je sad jedna od ključnih karika da bi se s razvojem društva i svijesti o preduzetništvu, širili vidici i potrebe preduzetnica, koje su to prenosile na članstvo i na taj način je ono raslo.

Udruženje preduzetnica Crne Gore je prepoznato kao prva poslodavačka organizacija koja se bavi ženskim preduzetništvom za motivaciju i pokretanje ženskog biznisa u Crnoj Gori.  Žene su temelj porodice, a samim tim i društva, pa naša podrška nije isključivo usmjerena na pomoć ženama, već i čitavom društvu.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content