Rukovodstvo EPCG da isplati zimnicu radnicima Željezare

Piše: Objavljeno: 11/01/2024
featured image

Foto: Ilustracija, pixabay

Rukovodstvo Elektroprivrede Crne Gore u obavezi je da ispuni obećanja radnicima EPCG Željezara Nikšić po pitanju isplate zimnice, u skladu sa politkom ove kompanije prema zaposlenima, po principu na osnovu koga je to urađeno u matičnoj kompaniji ali i ostalima kompanijama iz EPCG grup, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva.

Kako se navodi u saopštenju tog resora, pozivaju V.D. izvršnog direktora Zorana Šljukića i predsjednika Odbora direktora Milutina Đukanovića da u najkraćem mogućem roku ispuni ovu obavezu, kako je i obećano radnicima Željezare, i to prvo za 3. januar, pa za 9. januar tekuće godine, “da bi taj rok bio prolongiran i do danas, što je izazvalo opravdano nezadovoljstvo zaposlenih zbog neispunjenih obećanja”.

“Podsjećamo da je EPCG Željezara Nikšić na putu da nade kvalitetnog partnera za pokretanje vise pogona u kompaniji i da potezi koji mogu ugroziti taj proces nijesu u cilju ozdravljenja kompanije. Matična firma EPCG mora da uradi sve u njenoj nadležnosti da se proces privrede kraju bez dodatnih komplikacija za firmu koja se već nalazi u nezavidnoj poziciji”, zaključuje se u saopštenju.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content