Rome Business School predstaviće se u Podgorici

Piše: Objavljeno: 14/09/2022
featured image

Foto: RBS/arhiva

Rome Business School Belgrade, internacionalna poslovne škola koja od nedavno posluje i u našem regionu sjutraće se predstavitiu hotelu Hilton Podgorica u 17.30 časova.

Prezentaciju će održati Rajka Šinik Vulić, direktorica Rome Business School Belgrade.

Rome Business School Belgrade je prepoznata po izuzetno kvalitetnom Executive MBA programu namjenjenom edukaciji menadžera srednjeg i višeg nivoa, preduzetnicima i liderima koji žele da unaprijede svoje poslovno znanje i vještine.

Rome Business School Belgrade akreditovana je od strane VIU – Universidad Internacional de Valencia koji studentima dodjeljuje 60 univerzitetskih bodova (60ESPB) i dvostruku diplomu.

RBS posjeduje brojne akreditacije od strane italijanskog Ministarstva obrazovanja, Privredne komore Rima, Evropske komisije, Evropskog savjeta za obrazovanje u oblasti biznisa i mnogih drugih evropskih institucija.

Kada je riječ o predavačima RBS ih je pažljivo za Executive MBA program u želji da polaznicima obezbijedi kvalitetan i inovativan sadržaj zasnovan na akademskim osnovama, ali sa velikim korporativnim iskustvom iz najvećih svjetskih kompanija.

Creative
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Skip to content