Rome Business School predstaviće se u Podgorici

Piše: Objavljeno: 14/09/2022
featured image

Foto: RBS/arhiva

Rome Business School Belgrade, internacionalna poslovne škola koja od nedavno posluje i u našem regionu sjutraće se predstavitiu hotelu Hilton Podgorica u 17.30 časova.

Prezentaciju će održati Rajka Šinik Vulić, direktorica Rome Business School Belgrade.

Rome Business School Belgrade je prepoznata po izuzetno kvalitetnom Executive MBA programu namjenjenom edukaciji menadžera srednjeg i višeg nivoa, preduzetnicima i liderima koji žele da unaprijede svoje poslovno znanje i vještine.

Rome Business School Belgrade akreditovana je od strane VIU – Universidad Internacional de Valencia koji studentima dodjeljuje 60 univerzitetskih bodova (60ESPB) i dvostruku diplomu.

RBS posjeduje brojne akreditacije od strane italijanskog Ministarstva obrazovanja, Privredne komore Rima, Evropske komisije, Evropskog savjeta za obrazovanje u oblasti biznisa i mnogih drugih evropskih institucija.

Kada je riječ o predavačima RBS ih je pažljivo za Executive MBA program u želji da polaznicima obezbijedi kvalitetan i inovativan sadržaj zasnovan na akademskim osnovama, ali sa velikim korporativnim iskustvom iz najvećih svjetskih kompanija.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content