Razvijati kompaniju da Crna Gora bude povezana i izvan sezone

Piše: Objavljeno: 06/10/2022
featured image

Foto: gov.me

Kompaniju To Montenegro bi trebalo razvijati kako da bi Crna Gora bila povezana sa svijetom i izvan turističke sezone, ocijenjeno je tokom jučerašnjeg sastanka premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića sa predsjednikom odbora kompanije Pavlom Ljesarom.

Abazović je, kako je saopšteno, čestitao novom Odboru direktora stupanje na dužnost i iskazao zadovoljstvo zbog njegovog konstituisanja.

Razgovarajući o stanju u kompaniji, problemima i njenom značaju, premijer Abazović je naveo da država želi razvijati svoju avio-kompaniju kako bi Crna Gora preko nje bila povezana sa svijetom i izvan ljetnje turističke sezone.

On je ukazao potrebu kadrovskog poboljšanja avio-kompanije u vidu profesionalaca i eksperata koji bi na najbolji mogući način odgovorili izazovima. 

Govoreći o globalnoj krizi koja je pogodila sve sfere društva i privrede, pa i avio-saobraćaj, predsjednik Vlade je naglasio da poteškoće na međunarodnom tržištu neće obeshrabriti u radu, ukazujući da je globalna situacija uslovila povećanje ukupnih cijena, naročito naftnih derivata, zbog čega je potrebno pronaći model za prevazilaženje problema koji iz toga proističu.

Creative
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Skip to content