Poziv mladima da učestvuju na EYCA Educo Camp-u u Mojkovcu

Piše: Objavljeno: 18/07/2023
featured image

Raspisan je javni poziv za prijavu učesnika/ca na III međunarodnom EYCA Educo Campu, koji će okupiti 30 mladih ljudi iz Crne Gore i regiona, u periodu od 12. do 15. avgusta u Mojkovcu (Imanje Rakočević). Događaj je namijenjen mladima koji imaju između 18 i 25 godina i žele da saznaju više o medijskoj i finansijskoj pismenosti, strateškom planiranju, omladinskom preduzetništvu, digitalnim alatima i marketingu kazala je na Televiziji 7 Natalija Bošković iz NVO Omladinski centra Crne Gore

Pored planiranih radionica, prvog dana biće organizovan i tradicionalni panel na temu „Međunarodni dan mladih: Mladi, da li se čujemo?“, u okviru kog će učešće uzeti predstavnici Ministarstva sporta i mladih i drugih domaćih i međunarodnih organizacija sa sjedištem u Crnoj Gori, kao i istaknuti omladinski aktivisti iz Crne Gore i regiona, dodala je ona.

Trodnevni edukativni seminar, kojim se obilježava 12. avgust, Međunarodni dan mladih i Evropska godina vještina, organizuje projektni tim NVO Centar za omladinsku edukaciju, uz finansijsku podršku Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori.

Zainteresovani se mogu prijaviti do ponedjeljka, 31. jula do 16h, popunjavanjem jednostavnog formulara na linku: https://forms.gle/m3ZdhAhsdho23axF7, a selekcija će biti napravljena na osnovu motivacionih pisama prijavljenih (ovo polje se popunjava u okviru prijavnog formulara). Sve logističke troškove događaja (prevoz, ishrana i smještaj) snose organizatori.

„Pozivamo sve mlade da se prijave i dio ljeta iskoriste za sticanje novih znanja, iskustva i poznanstava. Pored odličnih predavača koji će na zabavan i interaktivan način razgovarati sa izabranim učesnicima kampa, u popodnevnim satima ih očekuju brojne interesantne aktivnosti, kao što su filmske projekcije, sport, društvene igre i izviđačke ture.“ – rekla je  Bošković.

Evropska omladinska kartica (EYCA) je jedina zvanična i besplatna benefit kartica, podržana od strane Ministarstva sporta i mladih, koja u Crnoj Gori omogućava svim crnogorskim građanima i građankama uzrasta 13-29 godina da koriste preko 250 popusta u našoj zemlji i preko 70 hiljada popusta u čitavoj Evropi. 

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content