Penzionerima koji imaju 100 i više godina poklon po 250 eura

Piše: Objavljeno: 19/12/2022
featured image

Foto: Ilustracija, pixabay

Fond penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore će povodom predstojećih novogodišnjih praznika najstarijim korisnicima prava na penziju, uz želju da im nova godina donese mnogo zdravlja i sreće, sa čestitkama uputiti i poklon u vidu uplate od 250 eura, saopšteno je iz Fonda PIO.

Ovu posebnu čestitku primiće 16 penzionera koji su napunili 100 i više godina, a najstarija od njih je penzionerka iz Podgorice koja ima 106 godina, piše gradski.me.

“Fond penzijskog i invalidskog osiguranja je institucija koja je u potpunosti posvećena penzionerima, vodeći računa o svim kategorijama korisnika prava i nastojeći da u granicama svojih mogućnosti, u punom kapacitetu, na najbolji mogući način uvaži njihov trajni doprinos društvu. Zato nas raduje činjenica da smo i u ovoj godini u mogućnosti uručiti ovu posebnu čestitku stogodišnjacima, a nadamo se da će ova aktivnost postati i tradicija Fonda. Ujedno, koristim priliku da svim penzionerima i građanima Crne Gore u ime Fonda čestitam Novu 2023. godinu i poželim im mnogo zdravlja i sreće u godini koja je pred nama”, rekao je tim povodom je v.d. direktora Fonda PIO Ranko Aligrudić.

Najstarijim penzionerima sredstva su uplaćena danas, 19.12.2022. godine, na način na koji primaju redovnu penziju, odnosno preko odabrane banke ili Pošte Crne Gore.

Creative
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Skip to content