Ministarstvo poljoprivrede organizuje Dane otvorenih vrata i prvi javni poziv kroz IPARD III program

Piše: Objavljeno: 26/02/2024
featured image

Foto: Ilustracija, pixabay

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede organizuje Dane otvorenih vrata povodom početka implementacije IPARD III programa.

Dani otvorenih vrata otpočeće radionicom povodom najave objavljivanja PRVOG IPARD Javnog poziva za Mjeru 7: Diverzifikacija gazdinstava i razvoj poslovanja, odnosno podmjere 7.1 Podrška investicijama za razvoj ruralnog turizma.

Naime, tom prilikom potencijalni aplikanti će imati priliku da na operativnom nivou dobiju više informacija o pripremi i podnošenju zahtjeva na ovaj javni poziv koji će biti objavljen početkom marta, 2024. godine.

-Ovaj poziv u februaru mjesecu prezentovan je u gotovo svim crnogorskim opštinama, gdje je radionicama prisustvovalo oko 800 potencijalno zainteresovanih korisnika. Pored informacija o ovoj mjeri prisutni će imati priliku da se upoznaju i sa Planom objave IPARD III javnih poziva za 2024. godinu i ostalim mjerama IPARD III programa – navedeno je u saopštenju Ministarstva poljoprivrede. 

Oni pozivaju sve zainteresovane strane da dođu u prostorije Stare zgrade Vlade, ul. Jovana Tomaševića br. 2. u četvrtak, 29. februara 2024. godine sa početkom u 11.00 časova.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content