Ministarstvo energetike i rudarstva podržalo isplatu zimnica

Piše: Objavljeno: 13/01/2024
featured image

Foto: Ilustracija, pexels

Ministarstvo energetike i rudarstva pozdravlja odluku uprave Elektroprivrede Crne Gore da isplati zimnicu radnicima EPCG Željezare Nikšić.

“Zaposlenima Željezare Nikšić isplaćena je otpremina po principu po kojem je to urađeno za matičnu kompaniju, ali i sva ostala preuzeća EPCG grupe, na intervenciju ministra energetike i rudarstva prof. dr Saše Mujovića. Ministarstvo energetike izražava zahvalnost upravi EPCG što su ispunili obećanje dato zaposlenima u Željezari Nikšić”, poručeno je iz tog resora. 

Iako se kompanija suočava sa brojnim izazovima, kažu da se perspektiva za njeno dalje poslovanje ogleda u velikom broju zanteresovanih za učešće na javnom pozivu za davanje u zakup čeličane i kovačnice, ali i spremnosti zaposlenih da daju svoj doprinos tom procesu.

“U tom smilu, od suštinskog značaja je da se situacija u kompaniji dodatno ne komplikuje u samom finišu pronalaska kredibilnog partnera sa potencijalom i vizijom za pokretanje pogona u kompaniji. Zbog toga je reakcija uprave EPCG za isplatu zimnica potez koji je u skladu sa naporima Ministarstva da se nađe renomirani partner, ali i sa obećanjima radnicima prilikom donošenja odluke EPCG o kupovini Željezare”, zaključeno je u saopštenju. 

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content