Milica Mijanović: Najljepše lice Fashion Tv-a

Piše: Objavljeno: 08/07/2023
featured image

Milica Mijanović, jedan od najpoznatijih crnogorskih modela i bivša miss Crne Gore otkriva za naš portal kako je počela da se bavi modelingom te planove za bavljenje biznisom.

Kako ste zakoračili u svijet modelinga I kada je to bilo?

 To je bilo baš davno, kada sam imala 13 godina samo. Prijavila sam se na kasting D models agencije i prošla. Tako je sve počelo.

foto: privatna arhiva

Koji su bili vaši prvi uspjesi u modeling?

Moji prvi modni uspjesi vezani su za revije dizajnera iz regiona, navela bih Vericu Rakocevic.Bila sam tinejdzerka,15godina a tada je Verica bila na usponu svoje popularnosti.  Zatim, bila sam Miss princes Crne Gore, Ftv lice Crne Gore, Misica Turizma CG gdje sam ostvarila zavidan plasman i usla medju prvih 10 u svijetu. To je nesto sto mogu da navedem a i dosta toga.

foto: privatna arhiva

Koji je vaš najveći uspjeh u ovom poslu?

Jedan od mojih uspjeha navela bih prolazak kastinga za brend Guess. Iako nisam odradila snimanje koje je bilo ugovoreno zbog svojih obaveza koje nisam mogla odložiti, smatram da je to veliki uspjeh jer proći kasting sa tako jakom konkurencijom je veliko dostignuce.

foto: privatna arhiva

Koliko je modeling ozbiljna profesija i na koja odricanja treba da budeš spremna?

Modeling je ozbiljna profesija  u inostranstvu a kod nas samo može biti hobi.Za modeling treba dosta odricanja  i dosta strpljenja. Prije svega treba voditi računa o svom izgledu, o ishrani, trenirati redovno i pripremati um za strpljenje jer modeling nije lak posao.

foto: privatna arhiva

Ima li modeling mračnih stvari? Znamo da dosta toga dobrog donosi, ali šta je sa onom lošom stranom medalje?

Svaki posao ima dvije strane, kako mračnu tako i svijetlu. A ja mogu samo da pričam o svijetlim i lijepim stranama ovog posla

Koje lijepe stvari ti manekenstvo donosi?

To su razna putovanja, sklapanje prijateljstva, upoznavanje raznih svjetskih javnih ličnosti, upoznavanje drugih kultura itd.

foto: privatna arhiva

Da li imaš neku neostvarenu želju vezano za modeling, neku reviju koju bi željela da radiš ili kreacije nekog kreatora koje bi željela da nosiš?

Nemam neostvarenih želja u modelingu ali eto da nastavim započeto sa Guess-om bih izdvojila..

Oprobala si se i u filmu i u spotovima.Kakvo iskustvo vam je to donijelo?

.Naravno. Jedno prelijepo iskustvo, druženje sa glumcima, pjevačima, zna da bude veoma zanimljivo.

foto: privatna arhiva

Šta bi poručila budućim manekenkama, a i svim mladim djevojkama, kako da izgledaju lijepo i njegovano?

Manekenstvo je ozbiljan posao kao i ugovori koji idu uz sve. Savjetovala bih manekenke prije svega da moraju da znaju šta žele, koji je njihov cilj, da imaju mnogo strpljenja jer za uspjeh u modelingu potrebno je strpljenje osim talenta koji model mora da posjeduje. Veoma je važno da imaju dobru energiju jer suprotno, bez obzira na ljepotu modela, neće uspjeti. Da se hrane zdravo, da u slobodno vrijeme se bave sportom i da razmisljaju pozitivno.”Najbolji projekat na kome ćeš ikada raditi si TI”.

Šta će Milica raditi do kraja godine?

Milica će da radi punom parom kao i uvijek. Osim modelinga započela sam  jedan privatni biznis  vezan za prodaju unikatne odjeće ,sto zahtjeva dosta putovanja i opet dosta odsustva od kuće sto nerado prihvatam jer imam malu kcerku i tesko mi pada kada se razdvajamo.Ali svaki uspjeh u zivotu zahtjeva veliko odricanje,a samim tim i zrtvu.

Milica se trenutno posvetila razvoju sopstvenog biznisa.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content