Kotor: Sjutra Dan otvorenih vrata za studente sa primorja

Piše: Objavljeno: 11/09/2021
featured image

Da li ste razmišljali dazavršite osnovne ili master studije u inostranstvu? Voljeli biste kvalitetno obrazovanje i internacionalno iskustvo koje će vam otvoriti vrata i napraviti prvi korak ka uspješnoj karijeri? Nemate informacije o stipendijama i rokovima, vrijeme je da se informišete!

Ino Edukacija, centar za školovanje u inostranstvu u saradnji sa partnerskim univerzitetom EU Biznis školom organizuje Open Day Kotor u utorak 12. oktobra u 18h u hotelu Vardar u Starom gradu u Kotoru.

Ulaz za roditelje i studente iz Kotora, Tivta, Herceg Novog, Budve kao i svih primorskih mjesta je besplatan.

Ovog puta predstavnice Ino Edukacije su odabrali Kotor zato što žele da svim studentima sa primorja pruže priliku da se dovoljno rano informišu o školovanju u inostranstvu.

EU Biznis Škola (EUBC) je osnovana 1973. sa kampusima u Barseloni, Ženevi, Montrou i Minhenu i studenti će lično moći da upoznaju predstavnicu ove obrazovne institucije koja je ovim povodom u Crnu Goru došla iz Barselone.

Na pitanje da li se situacija sa pandemijom, mjerama i studiranjem normalizovala, Ana Marija Koppert osnivačica Ino Edukacije daje potvrdan odgovor.

Veliki broj škola je krenuo sa nastavom uživo, ponegdje hibridno, ali svuda su studenti prisutni na kampusu. Ne treba zaboraviti da je u Zapadnoj Evropi stopa vakcinacije iznad 70% te je veoma bezbjedno i studije se izvode uživo. Na EU Business School na sva tri kampusa nastava se izvodi potpuno uživo, uz poštovanje svih mjera.” dodaje Koppertova.

Najatraktivniji smjerovi u doba pandemije za osnovne studije su biznis, a za master studije su HR, Blockchain, finansije i MBA. U novembru će predstavnici Ino Edukacija doći i u Podgorici, i studenti mogu da računaju na uživo i online konsultacije tokom cijele godine.

Ino edukacija će sa svojim timom davati provjerene i detaljne informacije o privatnim i državnim univerzitetima, stipendijama, cijenama, troškovima života, smještaju i iskustvu studenata na ovom događaju.

Prijave za ovaj dogadjaj su putem linka: https://kakonamaster.com/2021/09/29/ino-open-day-kotor/

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava
Skip to content