Joković: Kreiraćemo brendove i radićemo na promociji proizvoda

Piše: Objavljeno: 26/01/2024
featured image

Foto: gov.me

Ministar poljoprivrede Vladimir Joković kazao je da će u ovoj godini veću pažnju posvetiti promociji i marketingu organskih poljoprivrednih proizvoda.

“Radićemo predano na kreiranju brendova i promociji organskih proizvoda kako bi isti bili prepoznatljivi na tržištu”, poručio je Joković na jučerašnjem sastanku Mreže za organsku poljoprivredu Mediterana (MOAN).

Joković je istakao da će donošenjem novog zakona o organskoj proizvodnji i podzakonskih akata u cilju kontinuiranog postizanja usaglašenosti sa propisima EU Regulative, Crna Gora biti još jedan korak bliže zatvaranju pregovaračkog poglavlja 11, piše rtcg.me.

“Pored postojećih mjera, u ovoj godini ćemo veću pažnju posvetiti promociji i marketingu organskih poljoprivrednih proizvoda. Radićemo predano na kreiranju brendova i promociji organskih proizvoda kako bi isti bili prepoznatljivi na tržištu, a što bi ujedno vodilo i uspostavljanju sistema održivog razvoja organske poljoprivrede u Crnoj Gori. Akreditacijom Mjere 4 IPARD III programa, ove aktivnosti će se finansirati iz sredstava EU”, zaključio je Joković.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content