Ekskluzivna edukacija u Podgorici sa Aleksandrom Paunovićem

Piše: Objavljeno: 15/01/2023
featured image

Margita Maja Raičević u saradnji sa osnivačem i grand master trenerom Aleksandrom Paunovićem organizuje edukaciju koja će se održati 20. februara u modnom studiju “Maja” u Podgorici.

Edukacija obuhvata obuku o Winner Filler Therapy sa 100% prirodnim hijaluronskim filerima bez igle, Plasma Liftu naprednom anti- age i regenerativnim tretmanima, Vaccum65Body tretmanima za smanjenje obima i oblikovanja tijela, Nice Body tretmana za zatezanje kože i umanjenje strija, za koje postoji veliko interesovanje kozmetičkih salona za saradnju.

U sklopu edukacije dobijaju se i uputstva kako kombinovati serume i u drugim tretmanima. Broj mjesta je ograničen. Prijave na broj telefona 067 472 131.

Vacuum 65 Body je proizvod koji je registrovan u 98 država. Set za ovu edukaciju sadrži: kremu za oblikovanje tijela, ulje vacuum65body, 30 vreća koje su biološki ispitane, pojas ispod grudi za vreće, 30 vezica za zatvaranje vreća, aparat za vakumiranje 700w, digitalnu vagu za mjerenje kilograma, metar za mjerenje obima, olovku za tijelo, reklamni materijal za salon, fasciklu sa tabelama za klijente, skripte o proizvodu, diplomu Vacuum65body.

WINNER FILLER
Set filera za ovu edukaciju sadrži: filer 6x30ml, filer za 72 tretmana, anti-age 30ml, filer winner 30ml, filer acne 30ml, filer Hydrating 30ml, filer Skin Relief 30ml, filer Eye Rescue 30ml, set za pripremu i završnicu tretmana.

Plasma lift
Tretman koji je zastupljen svuda u svijetu osvaja veliko interesovanje kod nas na tržištu, zato što je neinvazivan, a radi se sa prirodnim preparatima. U samoj edukaciji dobija se set za rad, koji sadrži: 100ml Clinser, 100ml Magic filler, 30ml Magic Mas 100ml, Magic Cream 100ml, aparat Plasma, certifikat.

Creative
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Skip to content