AńŽeL proizvodi oduševljavaju Crnogorce i turiste

Piše: Objavljeno: 17/07/2023
featured image

Vlasnica kompanije Alfa tim, koja stoji iza brenda AńŽeL, Anđela Vujošević prije tri godine pokrenula je čokoladnu priču koja je oduševila poslovnu zajednicu, a sada osvaja i sve građane Crne Gore ali i turiste koji odnedavno čokoladu ovog brenda mogu kupiti širom naše zemlje.U intervjuu našem portalu otkriva kako je sve počelo.

foto: brend Anžel

Kako ste došli na ideju da pokrenete izradu čokolada i bombonjera?

“AnŽeL je mladi brend na crnogorskoj proizvođačkoj sceni. Bavimo se proizvodnjom ručno rađenih čokoladnih bombona i pralina, odnedavno i čokolada pravljenih od pažljivo biranih sirovina.Ideja je došla tako što smo uočili da ovo nedostaje našoj zemlji i ispostavilo se da je ideja bila odlična.

Kako izgleda vaša proizvodnja i koje ukuse sve radite?

Proizvodimo  ručno rađene: čokoladne bombone, praline, čoko table, kremove.. Naši proizvodi su pravljeni od najfinije belgijske čokolade i pažljivo biranih sirovina,u želji da naš brend AńŽeL bude sinonim za kvalitet. Svi proizvodi se rade po Haccp sistemu, odnosno sistemu za identifikaciju, ocjenjivanje i kontrolu opasnosti od značaja za bezbjednost hrane. Želimo naglasiti, proizvodi su u potpunosti Gluten free.

foto: brend Anžel
foto: brend Anžel

Šta je ideja i cilj vašeg brenda?

AńŽeL je dao doprinos turističkoj ponudi Crne Gore i na to smo izuzetno ponosni. Želimo da turisti iz Crne Gore u svoje zemlje ponesu ukus Crne Gore kroz najfinije izrađenu čokoladu.  AńŽeL proizvodi   zastupljeni i  u renomiranim hotelima i  free shopovim predstavljaju našu “ličnu kartu”  u tom segmentu poslovanja. Nudimo mogućnost brendiranih pakovanja sa nasim pralinama  za potrebe hotela(“welcome” & “turndown”) i kompanija.

foto: brend Anžel

Koji su noviteti kod vas sada prisutni?

Sredinom prethodnog mjeseca smo plasirali naš prvi maloprodajni proizvod “The taste of coffee”.Proizvod je dostupan na benzinskim stanicama. Međutim tu nije kraj, naše  najmlađe kupce ćemo obradovati novim proizvodom krajem godine.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content