Žižić državni sekretar u Ministarstvu turizma

Piše: Objavljeno: 08/12/2023
featured image

Foto: Vlada CG/arhiva

Vlada je na jučerašnjoj sjednici imenovala Vuka Žižića za državnog sekretara u Ministarstvu turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera.

Kako se navodi u saopštenju, u novom sastavu Biro za operativnu koordinaciju su: Boris Milić, Zoran Lazarević, Nikola Terzić, Vladimir Bulajić, Janko Laković, Zoran Kujović i Miroslav Zeković.

Imenovali su Anđelu Bašović za državnu sekretarku u Ministarstvu rada i socijalnog staranja, i dva vd pomoćnika direktora Uprave za ljudske resurse – Đura Nikača i Edmonda Ujkaja.

Donijeli su rješenje o prestanku mandata pomoćnice direktora Uprave za ljudske resurse mr Marijane Nedović Radulović.

Danko Popović imenovan je za pomoćnika direktora Uprave za gazdovanje šumama i lovištima dok je ,Mileni Brnović, prestao mandat u iupravi za kapitalne projekte.

“Donijeto je rješenje o imenovanju Savjeta za privatizaciju i kapitalne projekte u sastavu: Milojko Spajić, predsjednik, Nik Gjeloshaj, zamjenik predsjednika, i članovi Novica Vuković, Naida Nišić, Vojislav Šimun, Saša Mujović, Filip Radulović, Janko Odović, Vladimir Martinović, Dragoljub Nikolić, Branko Krvavac, Milena Milović, Žana Šćepanović – Raičević, Srđa Keković, Slaviša Šćekić, Nina Drakić i Duško Zarubica, dok je za sekretarku Savjeta određena Jelena Globarević.

Imenovana je Milica Kaluđerović za savjetnicu potpredsjednika Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove kao i Disciplinska komisija u sastavu: Dijana Radulović, predsjednica i članovi/ce: Mladen Ilić, Jelena Vujošević, Vlastimir Knežević i Nikolina Vujošević.

Donijeli su i rješenje o imenovanju Vladimira Obradovića za državnog sekretara u Ministarstvu sporta i mladih, kao i rješenje o imenovanju Naima Đokaja za državnog sekretara u Ministarstvu javne uprave.

Vlada je donijela rješenje o prestanku mandata pomoćnika direktora Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Darka Vukčevića, kao i generalne direktorice Direktorata za planiranje prostora i informacione sisteme u ranijem Ministarstu ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Marine Izgarević Pavićević.

“Donijeta su rješenja o prestanku mandata sekretara ranijeg Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Radovana Bojovića, o određivanju Darka Stojanovića za v. d. generalnog direktora Direktorata za šumarstvo, lovstvo i drvnu industriju u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, kao i imenovanje Krsta Rađenovića za državnog sekretara u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede”, navodi se u saopštenju.

Andrija Delić je državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede,Salih A. Đonbaljaj državnog sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Dragan Vukić za savjetnik potpredsjednika Vlade za demografiju i mlade.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content