Zavod za zapošljavanje realizuje pilot projekat ”Aktiviranje žena”

Piše: Objavljeno: 20/07/2022
featured image

Foto: Ilustracija, pexels

Zavod za zapošljavanje Crne Gore u saradnji sa Međunarodnom organizacijom rada realizuje pilot projekat ”Aktiviranje žena”.

Projektom je predviđena obuka na radnom mjestu i zapošljavanje žena od 25 do 34 godine života. Projekat će se realizovati u Podgorici za 26 žena i Bijelom Polju za 15 žena.

Projektom je predviđena obuka na radnom mjestu i zapošljavanje u trajanju od: 6 mjeseci (3 mjeseca obuke i 3 mjeseca rada) ili 12 mjeseci (6 mjeseci obuke i 6 mjeseci rada), piše bankar.me.

Za čitav period obuke na radmom mjestu i rada poslodavac sa licima zaključuje ugovor o radu na određeno radno vrijeme.

Učešće Zavoda u finanisranju obuke na radnom mjestu na mjesečnom nivou iznosi 255€, odnosno za obuka na radnom mjestu i zapošljavanje u trajanju od: 6 mjeseci (3 mjeseca obuke i 3 mjeseca rada) učešće Zavoda iznosi 765€, 12 mjeseci (6 mjeseci obuke i 6 mjeseci rada) učešće Zavoda iznosi 1.530€.

Prijava za realizaciju programa obuke na radnom mjestu sa pratećom dokumentacijom se dostavlja do 30. jula 2021. godine na adresu: Zavod za zapošljavanje Crne Gore, Bulevar revolucije broj 5, 81.000 Podgorica, sa naznakom ”Sektoru za mjere aktivne politike zapošljavanja”.

Detaljne informacije o projektu, uslovima i potrebnoj dokumentaciji možete naći na linku  https://www.zzzcg.me/poziv-poslodavcima-za-realizaciju-obuke-na-radnom-mjestu-2/

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava
Skip to content