Za sedmi javni poziv za subvencioniranje kupovine dvotočkaša 50.000 eura

Piše: Objavljeno: 10/08/2022
featured image

Foto: Ilustracija, pexels

Javni poziv za sedmi ciklus dodjele subvencija za kupovinu bicikala i električnih trotineta u okviru projekta “Podgorica na dva točka” raspisan je danas.  Za ovaj poziv iz Budžeta Glavnog grada je opredijeljeno 50.000 eura kojima će se subvencionirati kupovina 50 električnih trotineta i 400 bicikala.  

Subvencija se odnosi na kupovinu bicikala u visini od 50 % cijene, a najviše u iznosu do 100 eura, dok je za kupovinu električnog bicikla ili električnog trotineta opredijeljena subvencija u visini od 50% cijene, a najviše do w200 eura. 

Pravo na dodjelu subvencije kroz projekat “Podgorica na dva točka” ima prvih 400 građana/ki koji se prijave za bicikla i prvih 50 građana/ki koji se prijave za električno biciklo ili električni trotinet, a koji ispunjavaju uslove predviđene konkursom. 

Rok za podnošenje prijave je 10 dana od dana objave na web stranici Glavnog grada www.podgorica.me i u jednom štampanom mediju, zaključno sa  19. avgustom 2022. godine.

Obavezni dio prijave su: Obrazac-Zahtjev za dodjelu subvencije, kopija lične karte, ponuda iz prodavnice bicikala u vidu predračuna sa preciziranom specifikacijom, potvrda o prebivalištu i uvjerenje o kućnoj zajednici. Prijave se dostavljaju na arhivu Glavnog rada (Njegoševa 20, ulaz sa Trga nezavisnosti), a nepotpuna dokumentacija se neće razmatrati. Komisija za dodjelu subvencija građanima ocjenjivaće pristigle zahtjeve i utvrditi listu prvih građana/ki čija prijava je ispravna, a rezultati Javnog poziva biće objavljeni na zvaničnom sajtu Glavnog grada.

O svim dodatnim pitanjima u vezi sa Javnim pozivom građani se mogu informisati  putem e-mail-a miroslav.boljevic@podgorica.me kao i pozivom na brojeve 020/665-076 i 020/665-083. 

Podsjećamo, Glavni grad je kroz projekt “Podgorica na dva točka”, subvencionirao kupovinu preko 1.390 dvotočkaša, sa ukupno 150.000 eura.

VII javni poziv
Prijavni obrazac

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content