Vrijedna donacija za korisnike Dnevnog centra za djecu i omladinu sa smetnjama i poteškoćama u razvoju

Piše: Objavljeno: 24/11/2023
featured image

Foto: podgorica.me

U Dnevnom centru za djecu i omladinu sa smetnjama i poteškoćama u razvoju upriličen je događaj povodom donacije kompanije Jumbo u iznosu od 4000€ kom su prisustvovali menadžer kompanije Miloš Pižurica i ministarka Ministarstva rada i socijalnog staranja Naida Nišić sa saradnicima. 

Direktorica Dnevnog centra Olga Rovčanin izrazila je duboku zahvalnost kompaniji Jumbo na velikodušnoj podršci.

„Ova donacija omogućila nam je opremanje sobe za individualni rad, pružajući djeci mogućnost za napredak i razvoj. Pozivamo i druge društveno odgovorne kompanije i pojedince da slijede ovaj primjer nesebičnosti i pridruže se u podršci onima koji se suočavaju sa izazovima u razvoju“, rekla je Rovčanin.

Ministarka je ovom prilikom istakla da će Ministarstvo rada i socijalnog staranja aktivno podržavati ovu ustanovu, otvarajući vrata za saradnju.

“U narednom periodu Dnevni centar će imati maksimalnu podršku Ministarstva, a saradnju ćemo dodatno produbiti”, kazala je Nišić.

Menadžer kompanije Jumbo naglasio je njihovu posvećenost društveno odgovornim inicijativama, ističući važnost zajedničkog napora u stvaranju boljih uslova za djecu sa posebnim potrebama.

“Željeli smo da usrećimo naše sugrađane sa smetnjama u razvoju i donirali im prostoriju u kojoj će oni da se osjećaju bolje i srećnije u toku svog boravka u centru”, istakao je Pižurica.

Ova vrijedna podrška ne samo da stvara konkretne promjene u radu centra, već i šalje snažnu poruku solidarnosti i podrške cjelokupnoj zajednici. Očekujemo da će ovakvi primjeri podstaći druge da se angažuju i doprinesu stvaranju pozitivnih promjena u životima onih kojima je pomoć najpotrebnija.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content