Vlada danas o Nacrtu prostornog plana

Piše: Objavljeno: 19/10/2023
featured image

Foto: Ilustracija, pixabay

Vlada Crne Gore će danas raspravljati o Nacrtu prostornog plana Crne Gore do 2040. godine s Predlogom programa održavanja javne rasprave.

Na dnevnom redu vlade je i Usmena informacija o realizaciji aktivnosti iz procesa pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji, kao i Predlog zakona o izmjeni Zakona o računovodstvu u javnom sektoru.

Vlada će raspravljati i o Predlogu odluke o dodjeli koncesije za priređivanje posebnih igara na sreću u „Kazino Montenegro“ – „Hotel Crna Gora – Hilton“, Podgorica s Predlogom ugovora o koncesiji.

Na dnevnom redu je i Predlog odluke o dodjeli koncesije za priređivanje posebnih igara na sreću u kazinu „Merit Starlit“, Budva s Predlogom ugovora o koncesiji, piše rtcg.me.

Vlada bi trebalo da raspravlja i o Predlogu medijske strategije Crne Gore 2023-2027. sa Predlogom akcionog plana za period 2023-2024. Godine, kao i o analizi stvaranja uslova za uvođenje procesa vetinga u pravosuđu.

Na dnevnom redu je i Izvještaj o radu Zaštitnika imovinsko-pravnih interesa za izvještajni period od 1. jula 2023. godine do 30. septembra 2023.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content