“Već pravimo rezervacije za ljetnju sezonu u Crnoj Gori “, poručeno na sajmu u Rigi

Piše: Objavljeno: 06/02/2024
featured image

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG), predstavila je turističku ponudu destinacije na sajmu turizma “Balttour” u Rigi, u periodu od 2-4. februara 2024. godine.

Ovaj sajam je od velikog značaja za predstavljanje Crne Gore kao cjelogodišnje turističke destinacije na tržištu Letonije, Litvanije i Estonije, jer okupi oko 900 izlagača iz 30 svjetskih destinacija, 5.000 profesionalaca iz oblasti turizma iz baltičkih zemalja, a sajam posjeti preko 30.000 posjetilaca.

Poslovni sastanci i B2B događaj koji je organizovan u sklopu prvog dana sajma je okupio rekordno veliki broj turoperatora i privrednika iz baltičkih zemalja. Ovo je bila prilika za umrežavanje, kao i predstavljanje novina kada je u pitanju crnogorska turistička ponuda. Počasna konzulka Crne Gore u Letoniji, Helena Ruduša, prisustvovala je B2B događaju i poručila da se uvjerila da vlada izuzetno veliko interesovanje za Crnu Goru. Posjetioci su bli oduševljeni mogućnošću da probaju hranu i piće crnogorske kuhinje, koje je obezbijedila kompanija „Plantaže“, kao i da osvoje neke od vrijednih nagrada, za koje su se pobrinuli Budvanska rivijera, Portonovi i turistička agencija “Gold Travel“, kao i NTO CG.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content