Uhapšen Bjelopoljac: Osumnjičen da je oteo djevojčicu i prodao je za 500 eura

Piše: Objavljeno: 01/10/2021
featured image

Pljevaljska policija pronašla je maloljetnu djevojčicu koja je, kako su utvrdili, bila oteta i prodata za određenu sumu novca radi sklapanja nedozvoljneog braka. Bjelopoljac M.V. (26) uhapšen je zbog sumnje da je počinio to krivično djelo.

Pljevljskoj policiji je 20. septembra Centar za socijalni rad prijavio da su dva lica prijavila nestanak maloljetne ženske osobe iz naselja Trlica u Pljevljima, piše rtcg.me.

“Pripadnici policije su odmah preduzeli niz aktivnosti na lociranju nestale maloljetne ženske osobe i kriminalističkim radnjama došli do sumnje da je M.V. (26) iz Bijelog Polja nanio oštećenoj više udaraca u predjelu glave i nasilno je uvukao u svoje vozilo, nakon čega je, kako se sumnja, prevezao u Podgoricu gdje je prodao muškoj osobi za iznos od 500 eura radu sklapanja nedozvoljenog braka”, navodi se u saopštenju.

Osoba kojoj je prodata djevojčica, navodno ju je čuvao zatvorenu jednoj kući u naselju Konik. Nakon što je saznao da za njom traga policija on je 29. septembra dozvolio joj je da napusti tu kuću.

“M.V. je lociran i lišen slobode u Bijelom Polju zbog sumnje da je izvršio navedena krivična djela a po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju. Pripadnici Uprave policije preduzimaju aktivnosti na utvrđivanju svih činjenica u vezi navedenog događaja i eventualne umješanosti drugih osoba iz Pljevalja, Bijelog Polja ili Podgorice”, zakljulili su iz policije.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava
Skip to content