U Centar za fizikalnu medicinu uloženo preko 250 hiljada eura

Piše: Objavljeno: 27/01/2023
featured image

Foto: Ilustracija, pexels

Centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Kliničkog Centra Crne Gore (KCCG) rekostruisan je i opremljen po savremenim medicinskim standardima, saopšteno je iz KCCG-a dodajući da je u taj projekat uloženo preko 250 hiljada eura.

Iz KCCG-a su naveli da je projekat realizovan u cilju unaprjeđenja uslova za liječenje njihovih pacijenata, kao i uslova rada za zaposlene.

“U pitanju je rekonstrukcija i opremanje Centra za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, koja je sprovedena po savremenim medicinskim standardima što će unaprijediti liječenje i rehabilitaciju pacijenata”, navodi se u saopštenju.

Navodi se da je riječ o ulaganju koje je po prvi put sprovedeno u tom prostoru i tih razmjera od useljenja glavne zgrade KCCG do danas.

“Ukupna vrijednost ulaganja prelazi 250 hiljada eura”, naveli su iz KCCG-a.

Oni su podsjetili da Centar sprovodi fizikalnu medicinu i rehabilitaciju pacijentima koji su na bolničkom liječenju, kao i ambulantnim pacijentima.

Kako su naveli, Centar je, samim tim, važna karika u kvalitetnom pružanju zdravstvenih usluga u KCCG-u.

“Centar je za vrijeme izvođenja radova, zahvaljujući razumijevanju i strpljenju naših pacijenata, kao i posvećenošću i profesionalnom odnosu zaposlenih, na čemu smo im neizmjerno zahvalni, uspješno funkcionisao u privremenom prostoru u staroj zgradi Medicinske škole”, kaže seu saopštenju.

Iz KCCG-a su kazali da njihovi pacijenti najbolje znaju važnost fizikalne medicine u njihovom liječenju i brzom oporavku.

“Zato sa ponosom ističemo značaj ovog projekta, naročito jer smo sada obezbijedili uslove koje zaslužuju i pacijenti i zaposleni”, zaključuje se u saopštenju.

Creative
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Skip to content