Turski investitor zainteresovan za ulaganje u energetiku i puteve

Piše: Objavljeno: 22/09/2022
featured image

Foto: gov.me

Predstavnik jedne od najvećih kompanija u Turskoj (Doğuş Holding) Hasan Arat na sastanku sa potpredsjednikom Vlade Ervinom Ibrahimovićem kazao je da je zainteresovan za ulaganja u putnu i energetsku infrastrukturu, kao i u turizam i ugostiteljstvo, saopšteno je iz Ministarstva kapitalnih investicija.

Kompanija Arata, kako navode iz ministarstva obuhvata više sektora, sa preko 300 kompanija i 19.000 zaposlenih.

“Gospodin Arat predstavio je projekte i ulaganja ove kompanije i naglasio zainteresovanost za ulaganja naročito u putnu i energetsku infrastrukturu, kao i u turizam i ugostiteljstvo u Crnoj Gori”, navodi se u saopštenju.

Potpredsjednik Vlade Ibrahimović predstavio je ključne infrastrukturne projekte u oblasti saobraćaja i energetike koji se sprovode u Crnoj Gori i naglasio značaj turističkih potencijala na sjeveru Crne Gore, kao i u našoj najjužnijoj opštini Ulcinj. “Potpredsjednik Vlade Ibrahimović pozvao je predstavnika Dogus Holdinga da zajedno sa svojim partnerima obiđu Crnu Goru i uvjere se u potencijale koje ova zemlja pruža, naročito u onim manje razvijenim opštinama na sjeveru Crne Gore i na licu mjesta se upoznaju sa postojećim i planiranim projektima”, kazali su iz Ministarstva.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content