TO Podgorice obradovala građane dvočasovnim druženjem na Barutani

Piše: Objavljeno: 16/10/2022
featured image

Foto: Mediabiro

Glavni grad i Turistička organizacija Podgorice (TOP) su u proteklom periodu organizovali niz manifestacija na različitim lokalitetima u Glavnom gradu u cilju njihove dodatne promocije i valorizacije. Istim povodom, dvočasovnim druženjem na Barutani, brojni građani Podgorice različite dobi i ovoga puta uživali su u raznovrsnom programu.

Iz Turističke organizacije Podgorice ranije su kazali da je manifestacija idealna prilika da se građani Podgorice prisjete značajnog kulturno-istorijskog lokaliteta, kao što je spomenik autorke Svetlane Kane Radević, priznate crnogorske arhitektice.

“Danas smo u memorijalnom centru na Barutani, kod spomenika naše poznate arhitektice Kane Radović posvećen palim borcima sa podrucja Lješanske nahije. Iskoristili smo ovaj lijepi dan za druženje, i pripremili bogat program za naše sugrađane kao i sve posjetioce Podgorice”, kazala je direktorica TO Podgorice.

Brojni mališani sa svojim roditeljima uživali su u nastupu plesne grupe “Beauty”, predstavi za djecu “Niko se nije naučen rodio” i u koncertu KIC pop hora.

Iz TO Podgorice najavljuju manifestaciju ” Tradicija ukusa” koja će se održati sjutra u 13 sati u Staroj varoši .

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava
Skip to content