Susret: Joković- Ersoy

Piše: Objavljeno: 28/02/2024
featured image

Ministar Vladimir Joković, sastao se sa koordinatorkom Turske agencije za međunarodnu saradnju i koordinaciju – TIKA u Podgorici, gospođom Nihal Ersoy sa kojom je razgovarao o uspješnim projektima koje TIKA sprovodi u različitim sektorima poljoprivrede, s posebnim naglaskom na projekte u pčelarstvu, maslinarstvu, plasteničkoj proizvodnji i malinarstvu.

Gospođa Ersoy je predočila ključne inicijative koje su doprinijele unapređenju poljoprivredne proizvodnje u Crnoj Gori. Ministar Joković je izrazio zahvalnost na dosadašnjim projektima koje je TIKA realizovala, ocijenivši saradnju izuzetno uspješnom i važnom za poljoprivredne proizvođače u Crnoj Gori. Istakao je da je ova saradnja od velikog značaja za unapređenje života stanovnika u ruralnim sredinama, posebno naglašavajući projekte od društvene koristi.

Ovaj sastanak predstavlja korak naprijed ka jačanju veza između Ministarstva poljoprivrede i agencije TIKA, uz očekivanje da će budući projekti doprinijeti daljem prosperitetu poljoprivrednog sektora u zemlji.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content