Spektakularni doček Nove 2024 godine u Herceg Novom promovisan danas u Beogradu

Piše: Objavljeno: 20/10/2023
featured image

Danas je u restoranu “Tri šešira” na Skadarliji održana konferencija za medije povodom dočeka Nove godine u Herceg Novom, u organizaciji Opštine Herceg Novi i Turističke organizacije Herceg Novog. Na presu su govorili predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić, direktorica Turističke organizacije Herceg Novog Milja Vitorović, kao i Alen Islamović i pjevačica grupe Novih fosila Sanja Doležal.

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić kazao je da su pripremili bogat i sadržajan zabavni program koji će, kako je istakao, biti konkurentan ostalim programima koji se organizuju u drugim primorskim gradovima u Crnoj Gori.

“Mi smo se u prethodnim godinama više fokusirali na praznik Mimoze, ove godine smo se odlučili za novi sadržaj, odnosno da Nova godina u Herceg Novom bude konkurentna svim ostalim primorskim gradovima. Imamo najveća muzička imena nekadašnje zajedničke države koje će opet okupiti Herceg Novi, grad koji je nedavno proglašen za jedan od 10 najljepših primorskih gradova na svijetu”, poručio je on.

Direktorica Turističke organizacije Herceg Novog, kazala je da trenutno u tom gradu boravi 20 odsto više turista nego u istom periodu prošle godine, te da su skoro završene rezervacije za novogodišnje praznike.

“Novogodišnju noć ćemo započeti sa bendom “Ničim izazvan”, zatim uz čuveni bend “Bijelo dugme” uz čije smo numere i mi stasavali, a koliko vidim vole ih i novije generacije. Odbrojavanje ćemo dočekati uz fantastični orkestar Gorana Bregovića. Već provog januara svi posjetioci Herceg Novog uživaće u hitovima Novih Fosila i legendarnog Miroslava Ilića”, istakla je ona.

Napomenula je da će za sve one koji Herceg Novi posjete sa djecom, 30. januara biti organizovan program za djecu svih uzrasta, i dodala da će tokom praznika raditi skoro svi veći hoteli, i istakla da ove godine vlada velika zainteresovanost i za manje hotele, kao i privatni smještaj.

Alen Islamović je kazao da će Bijelo dugme proslaviti 50 godina postojanja i to baš u novogodišnjoj noći, kad će nastupati u Herceg Novom i biti zaduženi da svi gosti imaju nezaboravan provod i steknu utiske koje će, kako je istakao, pamtiti cijeloga život.

“Slavimo 50 godina i sigurno ćemo pripremiti najbolji program i najljepši doček. Bitno je da dođu ljudi koji vole Bijelo dugme, Nove fosile, i to je ono što to nas zanima, a mi ćemo da se bavimo programom”, poručio je on.

Najbolji tulum tokom novogodišnjih praznika biće zasigurno u Herceg Novom, poručila je Sanja Doležal pjevačica Novih Fosila.

“Naredna godina je i za nas veoma bitna, jer slavimo 55 godina od kako postojimo, i zaista se radujem što ćemo jubilej proslaviti u Herceg Novom, a ujedno se i oprostiti od naše vjerne publike. Uživali smo na prazniku Mimoze, i sigurna sam da će 1. januara u Herceg Novom biti najbolji provod u Crnoj Gori”, rekla je ona.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content