Sajam ženskog preduzetništva 25-27. decembra

Piše: Objavljeno: 25/12/2023
featured image

Udruženje preduzetnica Crne Gore organizuje Sajam ženskog preduzetništva koji će se održati od 25-27. decembra 2023. godine u Mall of Montenegro. Ovo je tradicionalna aktivnost koju Udruženje organizuje više od deset godina, odnosno od 2011. godine.

Savremeni život ne možemo zamisliti bez kreativnih ljudi, jer upravo oni su pokretači mnogih inovacija i promjena. Svrha sajma jeste da žene prezentuju svoje stvaralaštvo, proizvode i usluge podgoričkom tržištu i građanima Podgorice.

Učešće žena u kreiranju poslovnog okruženja i razvoju privrede je od velikog značaja. U tom smislu, žensko stvaralaštvo, kreativnost i znanje, vrijednosti su koje su neophodne za razvoj crnogorskog društva.

Foto: Preduzetnica.me/arhiva

Ovogodišnji sajam je sa naglaskom na cjelokupno preduzetništvo, gdje su uključene sve industrije kao i kreativci koji rade i stvaraju u Crnoj Gori.

,Kao i svake godine omogućavamo preduzećima da izlože svoje proizvode, usluge i robu na najbolji mogući način putem prezentacije na štandu, elektronske prezentacije u trajanju do 30 minuta i interaktivnoj diskusiji (neograničeno vrijeme). Sajam traje tri dana od od 25-27. decembra 2023. godine svakog dana od 08h do 22h.

Foto: Baner sajma ženskog preduzetništva

Osim što će predstaviti svoje proizvode, izlagači će imati priliku da razmijene iskustva, podstaknu kreativnost i dobiju ideje i smjernice za pravljenje novih, prepoznatljivih proizvoda.

Foto: Preduzetnica.me/arhiva

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti na broj telefona +382 69 89 44 44.

Dobrodošli!

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content