Rusi bi nastavili gradnju Fabrike vode u Sjenožetama?

Piše: Objavljeno: 09/09/2023
featured image

Vlasnici ruske firme registrovane u Crnoj Gori pod nazivom d.o.o „Vila mir“ zaplijenili su kompletnu imovinu svog nekadašnjeg partnera iz Andrijevice, u selu Sjenožeta, i imaju namjeru da nastave proizvodnju flaširane vode.

Tamo su tada napravljeni dovod vode, odnosno izvorište i najsavremeniji objekat, i tu su poslovi stali. Sada se pojavila kćerka od jednog od Rusa koji su bili u poslu, i, kako je kazala, uspjela da na račun duga koji je ostao i notarskih spisa, prevede svu imovinu u Sjenožetima na firmu Vila mir“ – kazao je taj sagovornik.

Prema njegovim riječima, mlada Ruskinja namjerava da nastavi posao tamo gdje je sticajem okolnosti zaustavljen.

„Zvala je jednog od radnika koji je bio zaposlen i ponudila da razgovaraju. To je bilo ovih dana, i moglo bi se dogoditi da fabrike vode u Sjenožetima nastavi da se gradi“ – kazao je taj sagovornik.

On je kazao da je čitav posao oko izgradnje fabrike u ovom andrijevičkom selu, ispod Komova, vrlo dugo pripreman, a da je voda ispitana i da se pokazalo da je izvanrednog kvaliteta.

„Taj posao je započet u vrijeme kada je na vlasti u Andrijevici bila Demokratska partija socijalista, i mislim da su i oni dali podršku da se nešto gradi, ne bi li se ta varošica u kojoj je sve zatvoreno, spašavala i ljudi zapošljavali“ – rekao je saagovornik našeg portala.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)