Rekonstrukcije puta Gubavač – Bistrica: Dogovorena dinamika radova

Piše: Objavljeno: 11/08/2022
featured image

Foto: MKI

Na inicijativu potpredsjednika Vlade za regionalni razvoj i ministra kapitalnih investicija mr Ervina Ibrahimovića juče je od strane Uprave za kapitalne projekte (ranije Uprava javnih radova) organizovan operativni sastanak u cilju prevazilaženja problema u realizaciji rekontrukcije puta Gubavač – Bistrica u opštini Bijelo Polje. Sastanku je u ime Ministarstva kapitalnih investicija prisustvovao državni sekretar Admir Šahmanović.

Kako je saopšteno, na sastanku je dogovorena dinamika izvođenja radova na postavljanju telekomunikacionih i elektro instalacija, što je obaveza Telekom AD i Ramel DOO, a koja bi trebala da omogući da izvodjač radova, Štrabag DOO, najkasnije početkom septembra počne sa izvođenjem radova na rekonstrukciji puta.

Državni sekretar Admir Šahmanović, izrazio je zadovoljstvo i pozvao predstavnike kompanija uključenih u realizaciju projekta rekonstrukcije puta Gubavač – Bistrica da ispoštuju dogovorenu dinamiku kako bi u što skorijem roku počelo izvođenje glavnih građevinskih radova.

Iz Vlade podsjećaju da je prilikom zvanične posjete Opštini Bijelo Polje potpredsjednik Vlade za regionalni razvoj i ministar kapitalnih investicija mr Ervin Ibrahimović obišao put Gubavač – Bistrica kako bi se neposredno upoznao sa problemima sa kojima se građani bistričkog kraja susrijeću zbog kašnjenja u realizaciji tog projekta, a nakon toga upoznao Vladu o tim problemima i zatražio hitno iznalaženje modela za njihovo rješavanje.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content