Raspisan drugi konkurs za podršku ženskog preduzetništva

Piše: Objavljeno: 20/09/2023
featured image

Glavni grad poziva preduzetnice i privredna društva u kojima su žene nosioci biznisa sa prebivalištem/sjedištem na teritoriji Podgorice, da se prijave na Konkurs za raspodjelu sredstava namijenjenih ženama koje žele da pokrenu ili razvijaju sopstveni biznis.

Za ovaj poziv, kako je saopštila lokalna uprava,  Budžetom Glavnog grada, opredijeljena su sredstva u iznosu od 25.000 eura i biće raspodijeljena za biznis planove koji podstiču ekonomski razvoj Glavnog grada, razvoj poljoprivrede i ruralnog područja, organske poljoprivredne proizvodnje, razvoj turizma, održivi razvoj…

“Maksimalan iznos dodijeljenih sredstava za biznis planove ne može iznositi više od 25 odsto od ukupnog iznosa predviđenog za predmetni konkurs. Društvo/preduzetnica može konkurisati za ukupan iznos ili za dio sredstava za realizaciju aktivnosti iz biznis plana i dužna je da to naznači”, naveli su iz Glavnog grada.

Napominju da je Konkurs za raspodjelu sredstava otvoren  45 dana od dana njegovog objavljivanja u dnevnom listu i web stranici Glavnog grada – Podgorica, odnosno, zainteresovane sugrađanke mogu se prijaviti zaključno sa 02.11.2023.

Informacije o svim pitanjima od značaja za učešće na Konkursu mogu se dobiti svakog radnog dana na telefon: 020/625-718 i/ili e-mail: zensko.preduzetnistvo@podgorica.me.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content