Radionica: Pisanje aplikacija za EU sredstva/grantove

Piše: Objavljeno: 22/11/2023
featured image

Foto: Preduzetnica.me

Radionicu na temu pisanja aplikacija projekata za EU sredstva organizujemo u petak, 24.novembra, u terminu 9:30 – 15:00h u prostorijama Udruženja preduzetnica Crne Gore (Ul. Svetozara Markovića 14).

Pripremite sa za tekuće i buduće pozive za apliciranje za EU sredstva koji su u najavi za institucije, NVO sektor i preduzeća.

Foto: Preduzetnica.me

Kome je namijenjena radionica?
Pojedincima koji dolaze iz sektora institucija, NVO ili firmi koi žele da nauče šta je sve potrebno za pisanje uspješne aplikacije za EU sredstva, kao i pojedincima koji žele da unaprijede svoje znanje i podignu na profesionalniji nivo.

Foto: Preduzetnica.me

Na radionici ćete naučiti kako da:

-koncipirate projekt,

-izradite logičku matricu projekta,

-pripremite budžet.

Rad je u grupama i individualno. Obuka je praktična i interaktivna. Predavač u toku i nakon svake tematske cjeline, pruža praktične primjere primjene znanja i vodi rad u grupama.

Polaznicima se prikazuju primjeri uspješnih projekata, najčešće greške u pripremi projekata, najbolje prakse, odgovori na pitanja, te preporuke za dalji razvoj pojedinca, firme ili institucije u kojoj radi.

Po želji, polaznik može predstaviti svoju projektnu ideju na radionici, koja bi se dalje razrađivala u radu u grupama, nakon svake tematske cjeline.

Predavač: Sanja Stupar, projekt menadžer sa dugogodišnjim iskustvom u pisanju i vođenju EU projekata.

Kotizacija: 55,00 €/dan

Prijave & agenda:
📧 preduzetnicecg@gmail.com,

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content