Produžen rok za prijave za Proljećni pazar

Piše: Objavljeno: 12/04/2024
featured image


Zbog velikog interesovanja za učešće na predstojećem Proljećnom pazaru, odnosno za korišćenje montažnih objekata (kućica i štandova) na Trgu nezavisnosti, iz Glavnog grada obavještavaju da je rok za prijave na Javni poziv produžen i da se mogu prijaviti zaključno sa 17. aprilom.

Samim tim, Proljećni pazar će umjesto 29. aprila kako je prvobitno bilo najavljeno, zvanično biti otvoren 07. maja i trajaće do 21. maja.

“Podsjećamo, Glavni grad daje na korišćenje 35 montažnih objekata privremenog karaktera – kućica i 10 štandova na Trgu nezavisnosti, bez naknade, preduzetnicima i privrednim subjektima, u skladu sa djelatnostima koje doprinose ostvarivanju utvrđenih ciljeva u strateškim dokumentima, programima i planovima, a kojima se naročito podstiče ekonomski razvoj, stvaraju uslovi i podstiče razvoj turizma i doprinosi afirmaciji i valorizaciji kulturnog potencijala, tradicije i kulturne posebnosti Podgorice”, kazali su iz Glavnog grada.

Svi zainteresovani prijave mogu predati radnim danima od 08:00 do 15:00 sati u šalter sali zgrade Skupštine Glavnog grada, Njegoševa ulica br. 20 (ulaz sa Trga nezavisnosti).

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content