Produžen Javni poziv za subvencioniranje kupovine dvotočkaša

Piše: Objavljeno: 23/01/2023
featured image

Foto: Ilustracija, pexels

Rok za prijavu na Javni poziv za osmi ciklus dodjele subvencija za kupovinu bicikala i električnih trotineta u okviru projekta “Podgorica na dva točka” produžen je do 27. januara 2023. godine, saopšteno je iz Glavnog grada.

Kako je saopšteno, za ovaj poziv iz budžeta Glavnog grada je opredijeljeno 60.000 eura kojima će se subvencionirati kupovina u visini od 50 % cijene, a najviše u iznosu do 100 eura, dok je za kupovinu električnog bicikla ili električnog trotineta opredijeljena subvencija u visini od 50% cijene, a najviše do 200 eura.

Pravo na dodjelu subvencije kroz projekat “Podgorica na dva točka” ima prvih 200 građana/ki koji se prijave za bicikla i prvih 200 građana/ki koji se prijave za električno biciklo ili električni trotinet, a koji ispunjavaju uslove predviđene konkursom. 

Obavezni dio prijave su: Obrazac-Zahtjev za dodjelu subvencije, kopija lične karte, ponuda iz prodavnice bicikala u vidu predračuna sa preciziranom specifikacijom, potvrda o prebivalištu i uvjerenje o kućnoj zajednici.

Prijave se dostavljaju na arhivu Glavnog rada (Njegoševa 20, ulaz sa Trga nezavisnosti), a nepotpuna dokumentacija se neće razmatrati. Komisija za dodjelu subvencija građanima ocjenjivaće pristigle zahtjeve i utvrditi listu prvih građana/ki čija prijava je ispravna, a rezultati Javnog poziva biće objavljeni na zvaničnom sajtu Glavnog grada.

O svim dodatnim pitanjima u vezi sa Javnim pozivom građani se mogu informisati  putem e-mail-a miroslav.boljevic@podgorica.me. 

Podsjećamo, Glavni grad je kroz projekt “Podgorica na dva točka”, subvencionirao kupovinu preko 1.600 dvotočkaša, sa više od 180.000 eura.

Javni poziv: https://podgorica.me/storage/25773/63c1038d03c72_Javni-poziv.docx

Prijavni obrazac

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content