Produžen javni poziv za subvencije za kupovinu bicikala i trotineta

Piše: Objavljeno: 23/08/2022
featured image

Foto: Ilustracija, pexels

Rok za predaju dokumentacije za Javni poziv za VII ciklus dodjele subvencija za kupovinu bicikala i električnih trotineta – “Podgorica na dva točka” je produžen do 29. avgusta, saopšteno je iz Glavnog grada

Iz Glavnog grada pozivaju sve zainteresovane da tokom ove sedmice apliciraju i eventualno ostvare pravo na subvenciju.

Za ovaj poziv je iz budžeta Glavnog grada opredijeljeno 50.000 eura, kojima će se subvencionirati kupovina 50 električnih trotineta i 400 bicikala.

Subvencija se odnosi na kupovinu bicikala u visini od 50% cijene, a najviše u iznosu od 100 eura, dok je za kupovinu električnog bicikla ili električnog trotineta opredijeljena subvencija u visini od 50% cijene, a najviše do 200 eura.

“Obavezni dio prijave su: obrazac-zahtjev za dodjelu subvencije, kopija lične karte, ponuda iz prodavnice bicikala u vidu predračuna sa preciziranom specifikacijom, potvrda o prebivalištu i uvjerenje o kućnoj zajednici”, poručuju u saopštenju.

Prijave se dostavljaju na arhivi Glavnog grada (Njegoševa 20, ulaz sa strane trga), a nepotpuna dokumentacija se neće razmatrati. Komisija će, nakon završenog Javnog poziva, ocjenjivati pristigle zahtjeve i utvrditi listu dobitnika, a rezultate objaviti na zvaničnom sajtu Glavnog grada.

O dodatnim informacijama građani se mogu informisati putem e-mail adrese: miroslav.boljevic@podgorica.me ili pozivom na brojeve: 665-076 i 665-083.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content