Predloženi novi odbori u željezničkim preduzećima

Piše: Objavljeno: 12/04/2024
featured image

Foto: rtcg.me/arhiva

Vlada Crne Gore je, na juče održanoj 25. sjednici razmotrila više kadrovskih pitanja.

Vlada je donijela Rješenje o određivanju dr Irene Šubarić za vršiteljku dužnosti generalne direktorice Direktorata za kontrolu kvaliteta zdravstvene zaštite i unapređenje ljudskih resursa u zdravstvu u Ministarstvu zdravlja, kao i Rješenje o prestanku mandata direktora Uprave za gazdovanje šumama i lovištima Armina Mujevića, piše rtcg.me.

Miloš Rajković određen je za vršioca dužnosti direktora Uprave za gazdovanje šumama i lovištima.

Vlada je predložila Skupštini akcionara „Željeznička infrastruktura Crne Gore“ AD – Podgorica da za članove Odbora direktora ovog Društva izabere: Jelenu Kljajević, Radovana Vukića, Vladimira Merdovića i Željka Kovačevića.

Odredila je Zorana Đukića za punomoćnika – predstavnika državnog kapitala, na vanrednoj 25. Skupštini akcionara „Željeznička infrastruktura Crne Gore“ AD – Podgorica.

Takođe je predložila Skupštini akcionara „Željeznički prevoz Crne Gore“ AD Podgorica da za članove Odbora direktora ovog Društva izabere: Željka Miladinovića, prof. dr Tripka Draganića, Dejana Konatara i Pavla Popovića. Zoran Đukić je i ovdje određen za punomoćnika – predstavnika državnog kapitala.

Donijeto je Rješenje o postavljenju Miodraga Bešovića za generalnog direktora Direktorata za zaštitu i spašavanje u Ministarstvu unutrašnjih poslova, kao i Rješenje o razrješenju predsjednika i dva člana Upravnog odbora Zavoda za zapošljavanje Crne Gore u sastavu: Dejan Vojvodić, predsjednik i članovi Mevludin Dizdarević i Dragan Marović.

Prema Rješenju razrješeni su članovi Odbora direktora Društva sa ograničenom odgovornošću Inovaciono preduzetnički centar „Tehnopolis“ – Nikšić u sastavu: Zoran Čolaković, Nikola Milić, Veselin Škuletić, Tijana Šućur i Nevena Radović, a imenovani dr Maša Ždralević, mr Savica Vujičić, Nikola Milić, Mirko Đukić i Andreja Stanić.

Vlada je donijela Rješenje o imenovanju Marije Nikčević za savjetnicu potpredsjednika Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content