Pravi vuk sa Wall Streeta 17. novembra u Zagrebu na konferenciji Prodajnog mindseta

Piše: Objavljeno: 15/11/2023
featured image

Samo tri dana dijeli nas od jednog od najiščekivanijeg poslovnog događaja u regiji, konferencije na kojoj je glavni predavač pravi vuk s Wall Streeta, Jordan Belfort.

Na jedan dan, zagrebački Mozaik Event Centar će postati kulisa filma Vuk s Wall Streeta, a posjetioce  17. novembra neće dočekati Leonardo DiCaprio, nego Jordan Belfort, pravi vuk prema čijim je memoarima i nastalo ovaj holivudski film.

Bivši broker, koji je zbog manipulisanja dionicama kažnjen zatvorskom i novčanom kaznom, Jordan Belfort, danas je jedan od najpopularnijih, ali i najkontroverznijih svjetskih motivacionih govornika. U svojim nastupima otvoreno govori o svojm sukobu sa zakonom, nužnosti poslovne etike i cijeni koju je platio, a na konferenciji The Wolf Strikes Again će kao glavna zvijezda publici podijeliti ono u čemu je najbolji – kako postati, prodavati i razmišljati kao vrhunski prodavac.

Konferencija The Wolf Strikes Again kruna je Prodajnog mindseta, jedinstvenog koncepta evenata, edukacije i networkinga osmišljenog kako bi pomogao u unaprjeđenju prodajnih vještina, iz kojeg stoji već uigrana ekipa – iskusni predavači, komunikatori i edukatori Saša Tenodi i Vedran Sorić uz podršku poznatog preduzetnika Ognjena Bagatina, ujedno i govornici na konferenciji.

„Za Belforta sigurno možemo reći da je jedan od najboljih, ali ne možemo poricati da ima kriminalnu prošlost, zato je ujedno i kontroverzan govornik o temama prodaje. Međutim, poruka koju želimo prenijeti je da se ne trebamo fokusirati isključivo na negativne strane, nego na ono dobro što nam dobro može ponuditi – a kada je riječ o Belfortu, riječ je o vrhunskom predavaču“ navodi ekipa iz Prodajnog mindseta i zaključuje kako je Belfort jedan od rijetkih koji otvoreno progovara o greškama s kojima se susreo na svom poslovnom i prodajnom putu.

Najiščekivaniji je ovo poslovni događaj u regionu nakon 2007. i posjete pokojnog Jacka Welcha, jednog od najpoznatijih menadžera 20. vijeka, Zagrebu, a osim u dvorani, konferenciju je moguće pratiti i online.

Više informacija možete pronaći na prodajnimindset.com, a ulaznice je moguće kupiti na entrio.hr.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)