Poslovni GUESS outfiti u kojima ćete blistati ove sezone

Piše: Objavljeno: 17/11/2022
featured image

GUESS

Nastala kombinacijom stila devedesetih i savremenih trendova, nova kolekcija čuvenog američkog brenda naglašava ženstvenost i eleganciju kojom odiše istinska Guess žena.

Ženskom kolekcijom dominiraju glamurozni komadi koji su savršeno upotpunjeni efektnim, šik aksesoarima i visokim potpeticama u neutralnim nijansama.

Zemljani tonovi su jedan od najvećih trendova ove zimske sezone. Boja koja je s jeseni i tokom zime u najvećem centru pažnje, svakako je braon. Neki idu toliko daleko da tvrde da je braon zapravo nova crna, a svi znamo koliko je crna vanvremenski klasik.

Kao što je uvijek popularna all black kombinacija, tako su moderni i all brown outfiti, gdje je jedino bitno voditi računa da sve braon nijanse budu tople. Ova boja veoma je atraktivna i nosiva, a savršeno se kombinuje sa takođe veoma poželjnom i aktuelnom – bež bojom.

Foto: GUESS

Košulja je savršen komad za sve prilike, a naročito one poslovne jer uvijek unosi notu ozbiljnosti. Kako ne bi izgledala već viđeno, možete je nositi ispod sakoa neobičnog kroja, ili preko nje obući moderan korset. Potražite bijelu kao vanvremenski klasik koji se uz sve može uklopiti i nosite je i u narednim sezonama, bez obzira na nove trendove.

sakotorbabela košuljazimske čizmefarmerke

Prateći filozofiju brenda, Guess i ove sezone inspiraciju crpi iz trenutnih trendova, ali i klasičnih stilova, i njihovom kombinacijom stvara ekskluzivan izbor upečatljivih komada koji odišu jedinstvenom Guess privlačnošću.

Vaše favorite potražite u Guess mono brend radnji u BIG shopping mallu i Fashion&Friends radnjama u Podgorici, Nikšiću, Kotoru (shopping mall „Kamelija“), Budvi i Baru, na online shopu fashionandfriends.com i kroz F&F aplikaciju.

Creative
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Skip to content