Portonovi praznični bazar počeo uz svjetlosni performans

Piše: Objavljeno: 24/12/2023
featured image

Foto: Mediabiro

Kao i prethodne godine, Portonovi je magično započeo prazničnu sezonu, a nakon paljenja lampica na centralnoj jelci, sinoć je otvoren i Praznični bazar.

Portonovi Sparkling Season ove godine donosi i magične svjetlosne instalacije koje krase noćno nebo, ali i jedinstvene zgrade na Marina trgu, iznad jednog od najljepših rizorta u regionu koji je sinoć na otvaranju ugostio mnogobrojne Novljane, ali i brojne posjetioce.

Prema riječima direktorice marketinga i komunikacije u Portonovom Adrijane Husić, nakon jedne veoma uspješne prošlogodišnje praznične sezone, ova godine su pripremili brojne inovacije, kako bi u ovaj rizort vratili sve one goste koji su ih posjetili prošle godine, ali i, kako je kazala, privukuli neke nove.

“Prema nekim prvim utiscima kada smo radili paljenje jelke, i ove prve večeri praznične sezone, mislim da smo zaista na pravom putu. Kroz 16 dana i 16 različitih koncerata, kao i brojnih drugih aktivnosti uz svjetlosni performans koji do sada nije rađen u Crnoj Gori, zaista nudimo dovoljno razloga da nam se ljudi iz Crne Gore, regiona ali i šire priključe, i zajedno sa nama dočekaju 2024. godinu”, kazala je ona.

Za vrijeme Prazničnog bazara Portonovi krasi 10 kućica koje se nalaze na glavnom trgu, a koje imaju različite ponude hrane i pića. Pored novogodišnje trke koja je najavljena za 2. januar, kao i druženje sa Djeda Mrazom, ove godine će posjetioci biti u prilici da vide najnoviju E klasu Mercedesa.

“Praznična sezona sa sobom nosi i određene neizvjesnosti, naročito kad su vremenske prilike u pitanju. Samo otvaranje Bazara je zaista divno proteklo, uprkos promjeni u posljednjem trenutku jer zbog bolesti izvođača, Michael Jackson Tribute band nije mogao da nam se pridruži, kako smo planirali. Zahvaljujući sjajnom DJ-u i brojnim posjetiocima, mogu reći da smo svi zajedno zaista ipak uživali”, poručila je ona.

Do kraja praznične sezone 7. januara najavljeni su brojna muzička dešavanja: Ansambl Toć, Fantom, Elemental, Marijana Zlopaša, Ida Prester i Lollobrigida, Mostar Sevdah Reunion, MKDSL, klapa Kaše, Trio Gušt, Tijana Bogićević, bendovi Girls Boys and Toys, Remake, Low Voltage i Ognjen Gvozdenović, DJ Burak Yeter, te Symphony Orchestra koji će izvoditi Best of ‘80s hitove.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content