Pokret penzionera CG: Penzioneri iz Rožaja se nalaze u jako teškoj situaciji

Piše: Objavljeno: 13/09/2022
featured image

Foto: Pokret penzionera CG

Pokret penzionera Crne Gore u petak u 11h u sali Centra za kulturu u Rožajama organizuje skup penzionera iz Rožaja, zbog teške situacije u kojoj se nalaze penzioneri u ovom gradu, navodi se u saopštenju Pokreta Penzionera Crne Gore.

Predsjednik Skupštine Pokreta Penzionera Crne Gore Sadik Klimenta u saopštenju navodi, da će se na ovom skupu zatražiti od Ministarstva za socijalni rad i Fonda Pio, da pod hitno reaguju i svim penzionerima iz ovog grada koji su ugroženi, odmah se obezbijedi ogrijev i svi uslovi za njihov normalan život, piše Pobjeda.me.

– Pozivamo sve penzionere iz Rožaja da dodju u petak u 11h u salu Centra za kulturu i da zajedno svi potpišemo inicijativu za pomoć ugroženim penzionerima koja će biti upućena navedenim institucijama – poručio je Klimenta.

Kako je saopšteno, na organizovanom skupu će se donijeti i zaključci o preuzimanju budućih aktivnosti Pokreta penzionera Crne Gore, u cilju rješavanja svih problema sa kojim se susreću penzioneri u Crnoj Gori, naveo je Klimenta u saopštenju Pokreta Penzionera Crne Gore.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content