Podgorica na dva točka: Raspisan osmi Javni poziv za subvencioniranje kupovine dvotočkaša

Piše: Objavljeno: 15/01/2023
featured image

Foto: Ilustracija, pexels

Javni poziv za osmi ciklus dodjele subvencija za kupovinu bicikala i električnih trotineta u okviru projekta “Podgorica na dva točka” raspisan je u četvrtak, saopšteno je iz Glavnog grada.

Za ovaj poziv iz Budžeta Glavnog grada je opredijeljeno 60.000 eura kojima će se subvencionirati kupovina u visini od 50 % cijene, a najviše u iznosu do 100 eura, dok je za kupovinu električnog bicikla ili električnog trotineta opredijeljena subvencija u visini od 50% cijene, a najviše do 200 eura. 

Kako dodaju, pravo na dodjelu subvencije kroz projekat “Podgorica na dva točka” ima prvih 200 građana/ki koji se prijave za bicikla i prvih 200 građana/ki koji se prijave za električno biciklo ili električni trotinet, a koji ispunjavaju uslove predviđene konkursom. 

Rok za podnošenje prijave je 10 dana od dana objave na web stranici Glavnog grada www.podgorica.me i u jednom štampanom mediju, zaključno sa  23. januarom 2023. godine.

Obavezni dio prijave su: Obrazac-Zahtjev za dodjelu subvencije, kopija lične karte, ponuda iz prodavnice bicikala u vidu predračuna sa preciziranom specifikacijom, potvrda o prebivalištu i uvjerenje o kućnoj zajednici. Prijave se dostavljaju na arhivu Glavnog rada (Njegoševa 20, ulaz sa Trga nezavisnosti), a nepotpuna dokumentacija se neće razmatrati. Komisija za dodjelu subvencija građanima ocjenjivaće pristigle zahtjeve i utvrditi listu prvih građana/ki čija prijava je ispravna, a rezultati Javnog poziva biće objavljeni na zvaničnom sajtu Glavnog grada.

O svim dodatnim pitanjima u vezi sa Javnim pozivom građani se mogu informisati  putem e-mail-a miroslav.boljevic@podgorica.me. 

Podsjećamo, Glavni grad je kroz projekt “Podgorica na dva točka”, subvencionirao kupovinu preko 1.600 dvotočkaša, sa više od 180.000 eura.

Javni poziv: https://podgorica.me/storage/25773/63c1038d03c72_Javni-poziv.docx

Prijavni obrazac

Creative
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Skip to content