Počeo novi ciklus prijava za besplatno korišćenje poslovnih prostora u TC „Forum”

Piše: Objavljeno: 09/08/2022
featured image

Foto: podgorica.me

Od danas pa do 29. avgusta sva zainteresovana fizička i pravna lica ponovo mogu podnijeti prijave na Konkurs za davanje na besplatno korišćenje poslovnih prostora u Tržnom centru „Forum“. 

,, Nakon prvog ciklusa, šest pravnih i fizičkih lica, stekli su pravo da besplatno koriste poslovne prostore do 31.12.2022.godine. Ovim konkursom Glavni grad na isti način ustupa još 21 poslovni prostor, čime se podržavaju i ohrabruju građani da ostvare svoje biznis ideje i daje značajan doprinos otvaranju novih radnih mjesta u Podgorici. Osim toga, realizacija  konkursa značiće i dodatnu valorizaciju i oživljavanje samog prostora”, navodi se u saopštenju.

Zainteresovana fizička i pravna lica prijavu na Konkurs podnose na propisanom obrascu, sa neophodnom dokumentacijom u zapečaćenoj koverti, sa naznakom: „Prijava na Konkurs za besplatno korišćenje poslovnih prostora u Tržnici „Forum“ – ne otvaraj“, na arhivi Društva „Tržnice i pijace“, ulica Oktobarske revolucije broj 124, Podgorica, zaključno sa 29.08.2022.godine do 15.00h.

Informacije o svim pitanjima od značaja za učešće na Konkurs mogu se dobiti svakog radnog dana od 8 do 14 časova putem telefona: 069-370-114 i/ili e-maila: biljana.jovovic@pijacepg.me.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content