Ovog vikenda dani meda i rakije u Andrijevici

Piše: Objavljeno: 19/08/2023
featured image

U organizaciji lokalne turističke oraganizacije u Andrijevici ovog vikenda, u subotu i nedjelju, biće održana manifestacija pod nazivom „Dani meda i rakije“.

Najavljeno je da će na ovoj jedinstvenoj smotri svoje proizvode, pored domaćina, predstaviti izlagači iz brojnih crnogorskih opština.

Organizatori navode da će to biti prilika da proizvođači meda i rakije, uz druženje, razmijene međusobna iskustva u cilju afirmacije svojih gazdinstava i dodatnog podsticaja razvoja pčelarske i voćarske proizvodnje na sjeveru Crne Gore, piše rtcg.me.

“Za očekivati je da se na manifestaciji, uz bogat zabavni program, pojave izlagači spremni da dokažu da je sjever Crne Gore pogodno područje za bavljenje proizvodnjom meda i rakije vrhunskog kvaliteta i da to predstavlja razvojnu šansu ovih krajeva”, kazao je direktor TO Andrijevica, Branko Djukic.

On je posebnu zahvalnost uputio Ministarstvu ekonomskog razvoja i turizma, koje je, kako je istakao, prepoznalo značaj ove manifestacije i finansijski je podržalo.

Dodao je da su pomoć opredijelila i lokalna uprava, a da su partneri na projektu turističke organizacije Kotora i Budve.

U okviru manifestacije za sve posjetioce biće priredjeni i koncerti poznatih rok grupa.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content