Ovih 5 modela cipela popraviće i najtmurniji zimski dan

Piše: Objavljeno: 22/12/2022
featured image

Čuveni španski brend obuće Camper decenijama unazad viđen je na slavnim ličnostima poput Brusa Vilisa, Stivena Spilberga, Nikol Kidman, Roberta Redforda, Ume Turman…

Cipele su sinteza ruralnih rukotvorina i cutting edge estetike, izrađene od kvalitetnih materijala poput posebno tretirane kože, tvida i vune. Skulpturalne pete i predimenzionirani đonovi od kuvane gume svakom modelu daju posebnost umjetničkog unikata.

Predstavljamo vam pet pari koji su naši favoriti ove sezone.

Camper Milah

Čizme do gležnja u stilu mode iz šezdesetih mame na hrabre kombinacije sa haljinama A linije, ali će se ovaj par podjednako dobro uklopiti i sa oversize blejzerom i pantalonama koje prate liniju tijela.

Camper Walden

Stil je u detaljima – pa zato sve najbolje odjevene žene znaju šta je to što Walden čini ikonu među cipelama. Upečatljivi model odlikuje se kombinacijom dvije boje kože što im daje savremeni, urbani look.

Camper Ground

Čizme sa reljefnom petom stvorene su da se nose na štofane suknje do koljena i vunene kapute, a čak i ako volite elegantniji stil odijevanja, u svoj outfit možete uvrstiti jedan ovakav komad koji će mu dati na autentičnosti.

Camper Pix

Bilo uz cvijetnu haljinu ili hulahopke i duksericu, klasične kratke čizme su odličan stilski partner za mnoge kombinacije, a posebno su neodoljive zahvaljujući nježnoj, pink nijansi koja će unijeti radost u vaš garderober.

Camper Drift Trail

Međutim, ako ste ove sezone više u drugačijem stilskom raspoloženju koje podrazumijeva koketiranje sa sportskim stilom, predlažemo da izaberete neodoljive Drift Trail patike.

I ne brinite, ne morate u Španiju po njih. Kolekcija je dostupna u Fashion&Friends prodavnicama u Podgorici, Budvi, Kotoru, Baru i Nikšiću, kao i na Fashion&Friends webshop-u i mobilnoj aplikaciji.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava
Skip to content