Otvoren konkurs za podršku ženskom preduzetništvu

Piše: Objavljeno: 06/11/2023
featured image

Foto: TO Tivat/arhiva

Sekretarijat za privredu Opštine Tivat raspisao je konkurs za raspodjelu sredstava iz budžeta te lokalne samouprave opredijeljenih za podršku ženskom preduzetništvu.

Mogućnost da dostave svoj biznis plan i učestvuju na konkursu za dobijanje nepovratnih finansijskih sredstava imaju žene preduzetnice i preduzeća u kojima su žene nosioci biznisa sa prebivalištem, odnosno sjedištem firme u Tivtu.

Linija podrške iznosi 40 hiljada EUR, a maksimalni iznos dodijeljenih sredstava za biznis plan ne može iznositi više od 30 odsto od ukupnog iznosa predviđenog budžetom.

Sekretar za privredu, Vedran Božinović, rekao je da je linija podrške ženskom biznisu ove godine za deset hiljada EUR veća u odnosu na prošlu.

„Prošle smo godine ovim sredstvima podržali šest ženskih biznisa i zabilježili rekordno veliki broj prijava. Nadamo se da će i ove godine sredstva podrške stići u ruke dama koje imaju održivu, originalnu ideju, koja korespondira sa strateškim smjerovima razvoja Opštine iz oblasti poljoprivrede, razvoja ruralnih područja, turizma, zanatstva, očuvanja kulturne baštine, sporta, održivog razvoja“, naveo je Božinović.

Konkurs je otvoren do 2. decembra, a više detalja može se naći na linku https://opstinativat.me/javni-konkurs-za-raspodjelu-sredstava-iz-budzeta-opstine-tivat-opredijeljenih-za-podrsku-zenskom-preduzetnistvu-2/

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content