Održano drugo Portonovi veče vina: Posjetioci uživali u degustaciji i nastupu Gorana Karana

Piše: Objavljeno: 30/07/2022
featured image

Foto: Mediabiro

Drugo Portonovi veče vina organizovano je sinoć u istoimenom rizortu, i time je obradovalo brojne ljubitelje vina. Preko 30 izlagača, kako iz Crne Gore tako i regiona bilo je u prilici da svoje vinske proizvode predstavi brojnim turistima.

Rukovoditeljka za marketing i komunikaciju Portonovi rizorta, Adrijana Husić iskazala je zadovoljstvo na velikoj posjećenosti ovog vinskog sajma.

“Izlagači su se predstavili u velikom broju, i zadovoljstvo nam je da jul mjesec upravo na ovaj način završavamo. Takođe, radujemo se nekim novim događajima koji će obilježiti mjesec avgust”, poručila je ona.

Sajam je obogatio muzički koncert zvijezde iz Splita, Gorana Karana, koji je svojim poznatim mediternaskim numerama zabavio sve prisutne.

,, Ovo je prvi put da sam ovdje, i zaista mogu reći da je Portonovi prekrasno mjesto. Napravljeno je da na neki način ukrasi ovu obalu, i zaista izgleda svjetski”, kazao je Karan.

On je tom prilikom rekao da se, nakon velike pauze izazvane pandemijom, konačno vratio u dobro poznati ritam, koji je ispunjen mnoštvom svirki.

“Za nekih nepunih dva mjeseca obišli smo devet zemalja. Ljudi su dobre volje i zaželjeli su se svirki, kao i ja”, rekao je on.

Karan je podsjetio da je nedavno promovisao svoj novi singl “ Ne da mi” na Splitskom festivalu.

“Za tu pjesmu snimili smo i spot u Visokom u Bosni i Hercegovini, i jako se radujem kada stvaram novu muziku, a pogotovo kada sam u prilici da je prezentujem publici”, kazao je.

Brojni izlagači vina ističu zadovoljstvo na ukazanoj prilici da se prezentuju na Sajmu, i time predstave svoje proizvode kako loklanom stanovništvu, tako i brojnim turistim i posjetiocima.

Iz Portonovog rizorta najavlju još mnoštvo interesantnih događaja koji će biti upriličeni tokom avgusta mjeseca.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content