Održana finalna radionica projekta “Kroz biznis do ravnopravnosti”

Piše: Objavljeno: 25/08/2020
featured image

NVO Mladiinfo Montenegro (miM) održala je od 22. do 24. avgusta 2020. godine radionicu na temu “Preduzetništvo kroz motivaciju, edukaciju i primjere dobre prakse” u hotelu Akapulco u Sutomoru. Obuka je bila namijenjena ženama koje imaju biznis ideju i žele da započnu samostalno poslovanje. Radionica je dio projekta “Kroz biznis do ravnopravnosti” koji je podržan od Ministarstva za ljudska i manjinska prava.

Predavač je bila Ljubica Kostić Bukarica, predsjednica Asocijacije poslovnih žena. Obuka je započeta riječima motivacije i podrške ženama, kako bi prevazišle stereotipe i barijere u započinjanju i razvoju biznisa.

Prvi dan je bio predviđen za kreativnu radionicu, rad u grupama, osmišljavanje i prezentovanje biznis ideja. Posebnu pažnju je skrenula na umrežavanje žena kroz primjere dobre prakse.

Drugi dan je bio rezervisan za segmentaciju tržišta, tržišne niše i komunikaciju sa njima. Bilo je riječi o definisanju odnosa, oblikovanju lojalnosti, zadržavanju i zadovoljstvu kupaca. Kraj radionice je bio predviđen za diskusiju i individualni rad. Ovo je šesta i finalna radionica projekta “Kroz biznis do ravnopravnosti”, nakon koje će učesnice projekta raditi na svojim biznis planovima zajedno sa mentorom.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava
Skip to content