Održana finalna radionica projekta “Kroz biznis do ravnopravnosti”

Piše: Objavljeno: 25/08/2020
featured image

NVO Mladiinfo Montenegro (miM) održala je od 22. do 24. avgusta 2020. godine radionicu na temu “Preduzetništvo kroz motivaciju, edukaciju i primjere dobre prakse” u hotelu Akapulco u Sutomoru. Obuka je bila namijenjena ženama koje imaju biznis ideju i žele da započnu samostalno poslovanje. Radionica je dio projekta “Kroz biznis do ravnopravnosti” koji je podržan od Ministarstva za ljudska i manjinska prava.

Predavač je bila Ljubica Kostić Bukarica, predsjednica Asocijacije poslovnih žena. Obuka je započeta riječima motivacije i podrške ženama, kako bi prevazišle stereotipe i barijere u započinjanju i razvoju biznisa.

Prvi dan je bio predviđen za kreativnu radionicu, rad u grupama, osmišljavanje i prezentovanje biznis ideja. Posebnu pažnju je skrenula na umrežavanje žena kroz primjere dobre prakse.

Drugi dan je bio rezervisan za segmentaciju tržišta, tržišne niše i komunikaciju sa njima. Bilo je riječi o definisanju odnosa, oblikovanju lojalnosti, zadržavanju i zadovoljstvu kupaca. Kraj radionice je bio predviđen za diskusiju i individualni rad. Ovo je šesta i finalna radionica projekta “Kroz biznis do ravnopravnosti”, nakon koje će učesnice projekta raditi na svojim biznis planovima zajedno sa mentorom.

Creative
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Skip to content