Objavljena konačna lista dobitnika subvencija za bicikla

Piše: Objavljeno: 19/09/2022
featured image

Foto: Ilustracija, pexels

Komisija za dodjelu subvencija građanima za kupovinu bicikala, električnih bicikala i električnih trotineta objavila je Konačnu listu dobitnika subvencija, saopšteno je iz Glavnog grada.

Oni navode da svi koji su učestvovali u Javnom pozivu za dodjelu subvencija mogu podnijeti prigovor na zaključak o izboru korisnika subvencije.

“Prigovor se podnosi Komisiji preko Službe za ostvarivanje izvršne funkcije gradonačelnika u roku od tri dana od dana objave Liste ispravnih prijava”, navode iz Glavnog grada.

Potpisivanje ugovora za subvencioniranje biće upriličeno u četvrtak, 22. septembra, a biće organizovana i promotivna vožnja biciklima i električnim trotinetima, čime će se, i na taj način, obilježiti Evropska nedjelja urbane mobilnosti.

Okupljanje dobitnika subvencije za kupovinu bicikala i električnih trotineta, kao i građana koji će se pridružiti, je u 18 sati, na Trgu nezavisnosti, odakle će krenuti zajednička vožnja.

Nakon toga pristupiće se potpisivanju Ugovora na platou ispred zgrade Glavnog grada (Njegoševa 13).

Iz Glavnog grada podsjećaju da je ovo VII javni poziv za subvencioniranje kupovine bicikala, električnih bicikala i trotineta, i dodaju a je zahvaljujući tom projektu na ulicama Podgorice preko 1.300 novih dvotočkaša.


Konačna rang lista dostupna je na sljedećem linku: VII ciklus “Podgorica na dva točka”

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content