NTOCG: Crna Gora bilježi značajan rast turista sa tržišta Poljske

Piše: Objavljeno: 29/11/2023
featured image

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG) je po prvi put uzela učešće na forumu turističkih agencija “X Ogólnopolskie Forum Biur Podróży” u Varšavi, koji je ove godine obilježio 10 godina rada.

Riječ je, kako je saopšteno, o cjelodnevnoj poslovnoj radionici, koja okuplja sve donosioce odluka sa tržišta Poljske na jednom mjestu – vlasnike, upravne odbore operativnih kompanija, rukovodeće osoblje, vodeće dobavljače proizvoda i usluga za turizam, kao i predstavnike hotelskih lanaca, avio-kompanija i aerodrome, te simbolizuje jedinstvenu priliku za sve predstavnike top menadžmenta turističke industrije za umrežavanje i informisanje.

Predstavnici NTO CG i turističke privrede su imali veliki broj sastanaka s turističkim agencijama i turoperatorima iz Poljske, koji su “iskazali veliko interesovanja za ponudu naše destinacije”.

“Već godinama imamo u ponudi i planiramo da nastavimo da nudimo aranžmane za Crnu Goru, do koje imamo direktne letove iz tri poljska grada. Crna Gora je vrlo atraktivna destinacija za poljske turiste”, kazao je na forumu Pawel Kowalczyk, menadžer turoperatora Rainbow tours, koji ima svoja predstavništva širom Poljske.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content