Novinari iz Banja Luke u Crnoj Gori: Kod vas je nestvarno lijepo!

Piše: Objavljeno: 13/06/2023
featured image

Banja Luka i Tivat su ponovo povezani direktnom avio linijom, a letove na ovoj ruti realizuje nacionalna avio kompanija Air Montenegro. Letovi će se obavljati dva puta nedjeljno, ponedjeljkom i petkom, u periodu od 9. juna do 8. septembra tekuće godine, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore (NTO CG).

Prvim letom za ovu sezonu doputovali su novinari iz Banja Luke, s kojima se sastala direktorica NTO CG Ana Tripković Marković.

“Zaista nam je veliko zadovoljstvo što smo imali priliku da ugostimo predstavnike medija iz Banja Luke, koji su boravili u studijskoj posjeti Crnoj Gori. Imajući u vidu da nam je tržište regiona od velike važnosti, ovo je samo jedna od aktivnosti koju preduzima NTO CG”, kazala je Tripković Marković.

Riječ je o predstavnicima medija iz Banja Luke: Glas Srpske, Mondo portal, Nezavisne novine, Radio Televizija Republike Srpske, kao i televizije ATV i K3, koji su se u periodu od 9. do 12. juna upoznali sa raznovrsnom ponudom crnogorskog primorja. Kao rezultat studijske posjete, kako je saopšteno iz NTO, u narednom periodu će biti objavljene reportaže i atraktivne fotografije o Crnoj Gori.

“Sve je bilo savršeno od samog dolaska avionom, a kolege i ja smo oduševljeni. Svi gradovi na primorju su veoma slikoviti, a posebno mi se dopao obilazak budvanske rivijere brodićem”, kazala je Svjetlana Đuričić ispred dnevnih novina Glas Srpske.

Tokom boravka u destinaciji, predstavnici medija su imali priliku da obiđu Budvu, Kotor i Tivat, te da uživaju na Trećem međunarodnom karnevalu u Tivtu.

“U svakom gradu ste nas dočekali kao nekog od svojih najbližih i zaista vam hvala na tome. Na ovom putovanju smo vidjeli Crnu Goru iz nekih drugih uglova i jedva čekam da je ponovo posjetim”, istakla je Nikolina Daminić ispred portala Mondo.

Pored NTO CG, svoju podršku u organizaciji studijske posjete dali su i: strateški partner NTO CG – HG Budvanska rivijera i lokalne turističke organizacije Tivta, Kotora i Budve.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content